Andreea Pandelea

Andreea Pandelea

      Andreea Pandelea s-a născut la București, unde locuiește și în prezent, și a studiat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Nu a fost mereu pasionată de scris și citit, totul începând abia în ziua în care mama ei i-a cumpărat o revistă de la chioșc, în care se găsea un volum din seria Vampirii Sudului. Cum nu era primul, n-a putut să-l citească, așa că a fost nevoită să caute prima carte prin librării. Și de atunci nu s-a mai putut opri din cumpărat.

      A început să scrie în anul 2011 pe Wattpad, încercând să vadă dacă i se potrivea acea lume. Și i-a plăcut destul de mult. După trei ani a luat decizia să părăsească site-ul, alegând să-și îndrepte toată atenția spre blogosferă. Astfel, în luna martie a anului 2014 a apărut blog-ul Andreea Pandelea Books, unde timp de mulți ani a scris recenzii pentru cărți, filme și seriale, participând între timp și la multe evenimente cu scop literar. 

      Cruciada unei fericiri oarbe este cartea ei de debut și dacă lucrurile merg așa cum trebuie, și-ar dori să mai poată scrie și despre alte subiecte.

Andreea poate fi găsită atât pe Instagram, cât și pe Facebook și TikTok sub numele de Andreea Pandelea Books. 


Cruciada unei fericiri oarbe - Andreea Pandelea

Cruciada unei fericiri oarbe - Andreea Pandelea

    În ziua în care Cosette este părăsită brutal de soțul ei Holden, tânăra are ..

55,00 Lei

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)