Termeni si Conditii

1. Generalități

Accesarea, vizitarea și comandarea produselor de pe site-ul www.BookForge.ro implică acceptarea termenelor și condițiilor prezentate în continuare. Vă rugăm sa citiți cu atenție aceste informații înainte de a face o comandă, întrucât acest fapt implică acceptul dumneavoastră în ceea ce privește condițiile mai jos menționate.


BookForge.ro, Editura A.T.U., Atu Toys, Atu Toys - The Hobby Hub, rețeaua de site-uri pe care acestea le reprezintă, precum și orice domeniu sau subdomeniu web conex acestora sunt proprietatea S.C. Print ATU S.R.L. Mențiunile S.C. Print ATU S.R.L. fac referire la toate bradurile precedente, fără a fi exclusiv limitate la acestea.


Produsele prezentate pe site-ul www.bookforge.ro se pot achiziționa, în funcție de specificitatea canalului, prin Canalele de distribuție proprii:

- site-uri web:

  • www.bookforge.ro
  • www.atu-toys.ro
  • www.editura-atu.ro

- magazinul propriu - Atu Toys - The Hobby Hub din Sibiu, str. 9 Mai, nr. 10

- tărguri și expoziții ocazionale, ce vor fi anunțate pe paginile online de social-media ale S.C. Print ATU S.R.L.


S.C. Print ATU S.R.L. își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor termene și condiții, precum și orice modificări ale site-ului www.bookforge.ro fără a notifica în prealabil utilizatorii în acest sens.


Întregul conținut al site-ului www.bookforge.ro, incluzând dar nereferinduse exclusiv la elementele de design și grafica web, imagini, este proprietatea S.C. Print ATU S.R.L. sau a proprietarilor de drept a mărcilor menționate și este protejat conform legii drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris a proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.


Utilizatorul este obligat să folosească informațiile de pe site-ul www.bookforge.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății fără acordul scris al acesteia.


S.C. Print ATU S.R.L. nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet. Orice reclamație va fi adusă la cunoștiința S.C. Print ATU S.R.L. în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor sau identificarea problemelor pe site, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare.


S.C. Print ATU S.R.L își rezervă drepul de a schimba prețurile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când condițiile o impun. Schimbările de preț nu afectează comenzile confirmate! Toate prețurile afișate pe www.bookforge.ro includ TVA, dacă nu este menționat explicit alt fel.


Întrucât există posibilitatea ca unele produse să nu mai fie disponibile, datorită modificărilor de stoc apărute între momentul plasării comenzii și momentul acceptării acesteia, S.C. Print ATU S.R.L garantează că utilizatorul va fi anunțat în maxim 24 de ore pentru soluționarea problemei.


Eventualele divergente vor putea fi soluționate pe cale amiabilă, sau în caz contrar, de instanțele judecătorești competente din România.


Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanța Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, consumatorul are dreptul să notifice în scris compania S.C. Print ATU S.R.L. că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorată, împreună cu factura, pe adresa punctului de lucru Str. Morilor nr. 17, Sibiu.


Returul se poate face prin curierat rapid sau predare personală la sediul nostru.


Contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 30 de zile, prin curierat rapid sau transfer bancar în cazul în care cumpărătorul specifică un cont IBAN valid.


2. Relația cu autorii prezenți pe site

Toate produsele și toți autorii prezenți pe site se află în relație de parteneriat contractual cu S.C. Print ATU S.R.L.

Rapoartele de vânzări se trimit prin email fiecărui autor până în data de 10 ale lunii curente pentru luna anterioară.

Viramentele sumelor cuvenite se realizează la cererea autorilor după furnizarea datelor necesare viramentului în termen de maxim 30 de zile.