Cristina Lincu

Cristina Lincu

      Sunt consultant în comunicare și mamă la „puterea a treia”. De băieți, în exclusivitate, iar pasiunea mea pentru scris mă determină să cred că destinu-mi oscilează între „Capra cu trei iezi” și „Soacra cu trei nurori”. 

      Sunt fascinată de cuvinte, de jocul și de joaca lor, dar mai ales de puterea lor de a (re)crea realitatea. De a spune lucrurilor pe nume atât de clar, că doare. De a vindeca răni pe care nici nu știam că le avem. Sau de a ne face, chiar și pentru o clipă, fericiți. 

      Între 2001 și 2009, în perioada șederii mele la Madrid, am fondat și condus proiectul cultural dedicat românilor din diaspora „Român în Lume” (ziar de limba română, emisiuni radio bilingve, portal web, evenimente culturale românești, fondarea unei biblioteci de limbă română, precum și coordonarea unei antologii bilingve de poezie – „Român în Lume – Poezia diasporei române după 1990, Spania”, publicată în 2004 la Editura Fundației Culturale Ideea Europeană).

      În mai 2017, am publicat prima mea carte „Mamă de 3, femeie de 10! sau… invers?”, reeditată în octombrie 2018 cu titlul „Eu, o mamă (im)perfectă?”, în noiembrie 2018, primul roman psihologic „Amn3zia”, iar la începutul anului 2020, romanul psihologic „Liberă!”, iar în mai 2024, volumul de proză scurtă aproape fantastică „Femeia dintre lumi”. De asemenea, am publicat alte patru cărți sub pseudonim. 

      Detalii pe cristinalincu.ro.


Femeia dintre lumi - Povestiri aproape fantastice - Cristina Lincu

Femeia dintre lumi - Povestiri aproape fantastice - Cristina Lincu

    Volumul conține 14 povestiri aparent fantastice cu dublu final neașteptat. A..

42,00 Lei

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)