Mihai Dodan

Mihai Dodan

      Născut la Brașov și crescut în Codlea, pe jumătate ardelean și de restul moldovean, talentat și leneș deopotrivă, un personaj mereu principal în viața lui și a altora, Mihai Dodan sfidează regulile și trăiește mai tot timpul în tensiune și la viteză maximă. Adrenalină și echilibru, o combinație care anulează cutume (obiceiul pământului) și care respiră viitor prin toți porii din dotare. Atras de drept și pierdut printre căpșuni, reîntors acasă și cufundat în artă și istorie, mereu cu penița pregătită să puncteze și să corecteze anomaliile din sistem. 

      Mihai Dodan debutează în 2004 în antologia bilingvă de poezie –„Român în Lume - Poezia diasporei române după 1990, Spania”, publicată la Editura Fundației Culturale Ideea Europeană. Între 2001 și 2009, colaborează cu ziarul de limbă română „Român în Lume”, editat la Madrid. Se implică în diferite proiecte culturale românești în Spania (deschiderea primei biblioteci de limbă română la Madrid, expoziții, organizarea de concerte și turnee ale unor artiști români precum Ștefan Hrușcă, Compact, Talisman etc). Colaborează cu serviciile de transfer internațional de bani în vederea promovării artiștilor români (precum Trei Sud Est) în diaspora. 

      După un periplu în egală măsură surprinzător și educativ, după numeroase proiecte de antreprenoriat în domenii complet diferite – de la imobiliare la vânzări, în 2013, sub imperiul pasiunii sale mai vechi pentru istorie, numismatică, filatelie și cartofilie, deschide în centrul Brașovului anticariatul Radivon. 

      Tatăl a trei băieți minunați și soțul unei scriitoare de excepție, autor a două romane ce vin să răstoarne concepte filozofice îndoielnice, Mihai Dodan promite să respecte timpul cititorului și să-i răsplătească acestuia curiozitatea, oferindu-i o scriitura solidă. 

 

      „Dacă Dumenzeu există, atunci exist și Eu.” 


Dependent - Mihai Dodan

Dependent - Mihai Dodan

    Recent întors de la Madrid în orașul natal Brașov pentru a cumpăra un teren ..

39,00 Lei

Particula lui Chaos - Mihai Dodan

Particula lui Chaos - Mihai Dodan

    Romanul „Partic ula lui Chaos” este instrumentul precis prinintermediul căru..

42,00 Lei

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)